Prvi nastup na otvorenom posle korone: Čola 20. juna u Kragujevcu u “Kneževom arsenalu”

subota, 06. 06. 2020. u 12:37

Први наступ на отвореном после короне: Чола 20. јуна у Крагујевцу у “Кнежевом арсеналу”

Foto Live production

Zdravko Čolić će 20. juna održati koncert u Kragujevcu, na otvorenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala". Biće to prvi koncert na otvorenom, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, nakon vanrednih mera

MEGASTAR Zdravko Čolić će 20. juna, na dan kada zvanično počinje leto, održati koncert u Kragujevcu, na otvorenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala". Biće to prvi koncert na otvorenom, ne samo u Srbiji, već i u Evropi, nakon višemesečnih vanrednih mera usled korone.

Pored važnosti trenutka, Čolin koncert u Kragujevcu će biti i vizuelno poseban, budući da je "Knežev arsenal" nekadašnja fabrika municije iz 19. veka i upečatljiv je po zgradama iz te epohe. Nastup će biti održan uz poštovanje svih propisa i maksimalnu brigu o zdravlju i bezbednosti posetilaca. Ulaznice za koncert najvećeg imena naše pop muzike koštaju 1.500 dinara, dok je VIP karta 3.000 dinara.

- Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš da pevaš duže ili kraće - rekao je Čola, koji je u novembru i decembru održao čak šest koncerata u beogradskoj "Štark areni", o kojima se i danas govori. - Sve je na publici, ona ti daje input da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set-listu. Kad imaš toliko pesama, veoma je teško.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kragujevac u borbi protiv korone

07.06.2020. 16:35

Koncert otkazati, da ne bi napunili klinicki cenatr i grudno! Svuda u svetu koncerti otkazani, samo je kragujevac hrabar i ne moze bez cole?!?! Do sada je samo 70 obolelih u kgu, ocigledno nedovoljno, pa moramo i koncert da odrzavano. U italiji i nemackoj je bio horor zbog ovakvih manifestacija