Zvezda serije "Štreberi" Majim Bjalik, koja je tumačilalik Ejmi Fara Fauler tokom devet godina emitovanja ove serije, priznala je da nije gledala nijednu epizodu serije u celini.


"Nikad nisam gledala epizodu u celini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sedela i gledala epizodu naše serije", otkrila je za Metro.


"Videlasam neke klipove, ali ne, ne gledam sebe", objasnila je glumica.


Takođe je govorila o vezi između Ejmii Šeldona.


"Mislim da je zaista lep primer kako zapravo izgleda bezuslovna ljubav. Bilo je mnogo prihvatanja, prilagođavanja i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da publici pokažemo zašto Šeldon uopšte želi devojku. Ključ je pronalaženje ravnoteže. Mislim da su scenaristi uradili sjajan posao " reklaje Majim.


Takođe je otkrila kako se tim slagao nakon što su se kamere ugasile.


Pročitajte još: ZAVRŠENO SNIMANjE: Zbogom, štreberi


"SajmonHelberg, koji je igrao lik HauardaVolovica, bio je jedan od najsmešnijih ljudi sa kojima sam radilaa, tako da su bila zaista lepa vremena. Zagrlili smo se pre svakog snimanja, i svi su imali posebne rituale. Prvih nekoliko godina ja sam uvek pila koka kolu i jela luk “, prisetila se ona.


"Snimanje poslednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo igrali postali su naš drugi identitet", zaključio je Majim.