PEVAČ Ivan Milinković, posle tri decenije staža pred mikrofonom, debitovaće i na filmskom platnu, u novom domaćem ostvarenju "Studenac".

- Radnju filma ne smem da otkrivam - oprezan je Milinković. - Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene. Upoznao sam nove ljude, osvestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno - nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih.

Film "Studenac", režisera Borka Brajovića, koji će uskoro biti premijerno prikazan, inspirisan je istinitim događajem. Glumačku ekipu čine Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević i mnogi drugi.

- Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu - kaže Brajović. - Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike na njegovu glumu i film koji smo radili.

Dugogodišnji pevač "Legendi", uz ovo novo iskustvo, u poslednje vreme priprema i pesme za prvi samostalni album, a javnosti je već predstavio nekoliko numera.