Pevačica Teodora Džehverović jedva je dočekala da prestonički splavovi počnu sa radom kako bi izašla u provod i možda našla potencijalnu ljubav.


Teodora je sinoć iskoristila priliku da se provede, te u punom sjaju zablistala na otvaranju letnje sezone i dobrog provoda na vodi.


- Ljudi, ja ne mogu da verujem da mi izlazimo! Znači, mislila sam da se ovo nikada neće desiti. Mnogo mi je nedostajalo, ja sam osoba koja je mlada i voli da izlazi, jedva sam čekala da se okupim sa ekipom, da izađemo i popijemo, proslavimo sve ono što se dešavalo u karantinu, a nismo mogli da proslavimo - rekla je pevačica za emisiju "Premijera".


Nakon šte se spekulisalo da je u vezi sa Anđelom, a nakon tih u poslednje vreme i spekulacije da su njih dvoje prekinuli svaki kontakt, Džehverovićeva je priznala da je ceo karantin tokom vanrednog stanja u protekla dva meseca, provela sama.


Međutim, kao da je nešto najavila, lepa Teodora je priznala da se njeno stanje na ljubavnom planu uskoro može promeniti.- U doba korone ništa, ali izašla sam, možda se baš večeras desi nešto - našalila se pevačica.


- Ko kaže da je marama za glavu? - napisala je na Instagramu uoči izlaska.(telegraf.rs)