Jelena Karleuša (41) i Ceca Ražnatović (46) sastale su se danas, 4. marta, na suđenju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, po tužbi koju je Karleuša podnela protiv Cece.


Naime, Ceca je prvo tužila Jelenu zbog tvdnji u jednom mediju da je ona naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande. Posle Jeleninih reči, Ražnatovićeva je istakla da neko ko je izgovorio takve optužbe - "nije pisihički normalan", nakon čega je usledila kontra tužba.


Karleuša je stigla u sud nesto pre 13 časova, kada je ročište i bilo zakazano. Pevačica je bila u braon kaputu i čizmama na štiklu u istoj boji, dok je na glavi imala maramu i naočare za sunce.


Nakon Karleuše, stigla je i Ceca sa svojim advokatom, u beloj odvenoj kombinaciji; kaputu, pantalonama, cipelama na štiklu; dok je kosu pokupila u visoku punđu. Ona je u sud stigla sa osmehom na licu i takođe naočarama preko lica, kao i JK.


Interesantno je da su pevačice obe imale identične Hermes torbe u krem boji, koju su uklopile u svoj stajling.


Jelena nije bila raspoložena za izjavu za medije, dok je Ražnatovićeva ispričala zbog čega su se njih dve srele na sudu.


- Kada sam upitana za to što je ona izjavila, rekla sam: "Ako neko bez činjenica ne ode u policiju, tužilaštvo, nego ode u medije i izgovori gomilu optužbi i laži, gde mi ugrožava bezbednost cele porodice, kalja mi ugled i čast, da ja moram nekome da se pravdam za neke odvratne stvari, ta osoba ne može biti psihički normalna" - rekla je Ceca.


- Tužena sam za to što sam rekla, a ako tako nešto neko može da izgovori, a da ne oseti grižu savesti i posledicu, ne može biti normalna osoba, to je moj lični stav. Neću ga promeniti, to sam rekla i na sudu - zaključila je Ceca.


Jelena i Ceca su danas saslušane u sudu, a sledeće ročiste zakazano je za 26. mart, prenosi Telegraf.rs.