Ana Nikolić raskinula sa crnogorskim biznismenom

Novosti online

26. 02. 2020. u 11:23

Pevačica je nedavno raskinula vezu sa dečkom Boškom Bukvićem

Ана Николић раскинула са црногорским бизнисменом

Antonio Ahel/ ATA Images

Ana Nikolić ponovo je slobodana žena. Ona je nedavno raskinula vezu sa dečkom Boškom Bukvićem i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani, kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki, koju ima iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom.

Nikolićeva i Bukvić su odlučili da se raziđu mirnim putem i ostanu u prijateljskim odnosima. Nijedno od njih dvoje nije želelo da se medijski eksponiraju kao par, niti da priznaju vezu, pa su samim tim bez kakve pompe stavili tačku na svoju ljubav.


Podsetimo, Ana i Boško nedavno su boravili na Tajlandu, gde su uživali dve nedelje, nakon čega je Nikolićeva sa svojim timom saradnika otputovala u Maroko, gde je snimala spotove za nove pesme. Kada se vratila u Srbiju, njih dvoje su se tajno viđali na mestima za koja su bili sigurni da ih niko neće videti i slikati.


Otkako se vratila na javnu scenu, nakon što je liniju dovela do savršenstva, Ana je rešila da uvede drastične promene i u svoj privatni život. Odlučila je da svoje partnere ne prikazuje javno.


Ona je trenutno okupirana promocijom novih pesama, ali i otkrivanju ko je hakovao i u etar pustio njen album pre nego što ga je ona objavila. Uskoro kreću i nastupi po klubovima širom Evrope i za to se uveliko priprema.


Anin bivši dečko bio je u vezi i sa voditeljkom Radom Radenović. Razveden je i ima sina.


On je sa Cetinja, ali godinama živi u Beogradu. Boško je bio najbolji drug pokojnog Filipa Kapisode. Kada je maneken ubio Kseniju Pajčin, a potom i sebe, Bukvić se prvi i jedini put oglasio u medijima.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)