Porodica prijavila bivšeg zeta za otmicu: Severininu sestričinu držao zatvorenu i pretio joj pištoljem

Novosti online

26. 02. 2020. u 10:55

Породица пријавила бившег зета за отмицу: Северинину сестричину држао затворену и претио јој пиштољем

Foto: N. Fifić

Porodica Severine Kojić prijavila je bivšeg zeta za otmicu njene sestričine

Porodica Severine Kojić prijavila je bivšeg zeta za otmicu njene sestričine. Naime, taj nemili događaj desio se još pre dve godine. Kada je pukla ljubav između okrivljenog i rođake pop zvezde, nastao je haos. On je od te devojke tražio da mu vrati 30.000 evra, a pošto Severinina sestričina to nije učinila, odlučio se za drastičan potez - oteo ju je i u jednom hotelu u Zagrebu držao je zatvorenu tri dana.


Severinina porodica bila je uplašena jer joj je taj dečko pretio pištoljem, zbog čega je i policija morala da interveniše. Na sreću, devojci nije fizički naudio, ali je pretrpela veliki stres nakon tri dana straha. Kada se incident završio, on se požalio da ga je Severinina porodica prijavila za otmicu i krivicu prebacio na Kojićkinu rođaku, koja mu je ostala dužna ogromnu svotu novca.

Inače, Severinin bivši zet je odranije poznat organima reda u Zagrebu jer je pevačica protiv njega već podnosila krivične prijave zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i nelegalnim poslovima. Snaja Dragana Kojića Kebe prijavila ga je za hakovanje računara iz kojeg su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su prošle zime završile na svim naslovnim stranama. Podsetimo, reč je o škakljivim slikama na kojima pevačica leži gola u krevetu i dok pere zube u kupatilu takođe bez odeće. Severina je, prema rečima našeg izvora bliskog pevačici, poludela kada je saznala da ju je bivši zet izdao, a nakon toga je pokušao i da naudi i ćerki njene sestre za koju je veoma vezana. Ta veza je trajala dve godine, tokom kojih je sve bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema između porodice Vučković i tog tipa, nakon čega ih je sve držao u šaci. Njena sestričina je poludela zbog svega što se desilo jer nije mogla da poveruje da bi je dečko izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da s njim nema šale. Za sada je nepoznato šta se dalje dešava sa procesom.

(Stars)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije