Željko Šašić je žestoko isprozivao Acu Lukasa zbog fotografije sa belim prahom koja je već danima hit na društvenim mrežama


I dok Lukas tvrdi da se na stočiću ispred njega nalazi kesica šećera, njegov ljuti rival ubeđen je da to nije istina.

- Mislim da je svima jasno šta je to pored njega. Kakav crni šećer i vanilice?! Kao mali sam obožavao te kolačiće sa prah šećerom. Međutim, to što je pored Lukasa na tacni mi uopšte ne deluje slatko. Mene, inače, šećer 'diže', a vidim da Acu taj njegov spušta, čim je on prilegao - kaže Šašić za Informer i dodaje da nikada nije probao drogu:

- Imao sam priliku da probam sve i svašta, ali me to nije zanimalo. Ne drogiram se, nemam nikakav porok, a za Novu godinu ću nazdraviti čašom alkohola.

Nakon što je pre nekoliko dana fotografija Lukasa sa belim prahom preplavila društvene mreže, folker se oglasio i za naš list rekao:

- Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja, posle svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uvo, nemam za šta da se pravdam.