Pop zvezda Tijana Dapčević oduševila Modričane

NovostiOnline/V.B.

22. 12. 2019. u 17:47

Пoп звeздa Tиjaнa Дaпчeвић oдушeвилa Мoдричaнe

Foto Vid Blagojević

Nakon svečanog otvaranja druge po redu manifestacije „Zimski grad“ u Modriči svoj koncert održala je Tijana Dapčević
Nakon svečanog otvaranja druge po redu manifestacije „Zimski grad“ u Modriči svoj koncert održala je Tijana Dapčević koja se po prvi put predstavila modričkoj publici. Veliki broj modričana je i pored lošeg vremena, uživao u hitovima poznate pop dive Osim njenih horva Tijana Dapčević izvela i nekoliko pesama drugih izvođača.

-U ovom dijelu regiona pevam 20 godina, ali prvi put sam u Modriči. Mnogo mi je drago što sam dio Zimzograda. Divni i topli ljudi kao uvijek u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Evo uspešno privodim i ovu godinu a za narednu imam puno planova.- rekla je Tijana Dapčević i dodala:

- Noviteta je mali milion.Krajem januara stiže novi hit, uskoro će i spot za tu pesmu. U Makedoniji sam završila snimanje serije koja se četiri godine emituje na makedonskim televizijama. Evo ovih dana počela je da se emituje i u Bugarskoj. U junu će da se počne snimati film u režiji Petra Pašića gdje igram glavnu ulogu. Biće tu i kocerat u regionu.Tako da ću imati pune ruke posla.- rekla je Tijana Dapčević čestitajući Božićne i Novogodišnje praznike modričanima ali i svima u Republici Srpskoj.


Tijana je oduševila publiku u Modriči svojim poznatim hitovima, poput „Ovo je moja zemlja“, „Ona to zna“, „Žene“, „Glupo muško moje“ i ne prevziđen njen hit „Sve je isto samo njega nema“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lux

23.12.2019. 07:52

Виде де се мало распитај, Тијани је је ово рекао бих треће гостовање у Модричи, а не прво. Можда први пут пјева на тргу, али да први пут пјева у Модричи то никако није тачно. Знам ја јер сам је слушао.