Kako su nedavno preneli svi domaći mediji, pevačica Slavica Ćukteraš se pre nešto više od mesec dana navodno razvela od golmana Vlade Avramova, a kako se navodi, navodno je ubrzo nakon toga počela da se viđa sa nekadašnjim dečkom, muzičkim producentom Žikom Jakšićem.

Oni su, prema pisanju “Alo”-a, nekoliko puta viđeni zajedno, ali do pomirenja ipak još nije došlo.

– Žika i Slavica su dugo bili u vezi i uvek su se super slagali. Posle raskida su ostali u super odnosima i uvek su jedno u drugom imali prijatelja. Nisu se dugo čuli jer su posle rastanka našli druge partnere. Žika se razveo pre dve godine i od tada u javnosti nije bio sa drugim devojkama, a kada je od prijatelja čuo da je Slavica stavila tačku na brak sa Vladimirom, poželeo je da je čuje. Nabavio je njen broj preko prijatelja i kada ju je pozvao, ona se veoma obradovala. Razgovarali su kao da nije prošlo gotovo deset godina od njihovog raskida i dogovorili su se da popiju kafu kada Slavica bude bila u Beogradu – otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da su prvi put na kafi bili više od tri sata.

– Kada su se videli, nisu znali odakle da počnu sa pričom. Slavica je bila veoma uzbuđena što se videla sa njim nasamo i što je mogla da mu kaže šta se desilo sa njom i Vladimirom. Svom prijatelju se poverila i rekla mu da joj je bilo mnogo lepo sa Žikom, ali da su oni samo prijatelji i da će tako za sada i ostati jer nema nameru da se upušta u ljubavnu vezu. Ni pod razno ne želi da njiho va ćerkica trpi i oseti razvod, a kamoli da upoznaje maminog novog dečka. Malena Viktorija živi sa Slavicom i bilo bi veoma rano da upoznaje nove ljude. Ono što je dobro jeste da je Slavičina ćerka navikla na razdvojenost roditelja i nije joj teško što tate nema. Slavica je svakodnevno u kontaktu sa Vladom zbog naslednice i sve je kako treba – rekao je izvor ovog lista i objasnio da muzički producent ima strpljenja sa Slavicom i da želi da njihovo prijateljstvo ne bude previše forsirano.