U kraljevačkom klubu "Rok ordinacija" minulog vikenda održan je drugi po redu hardkor-pank festival pod nazivom "Flame still burns" (Plamen i dalje gori).

Publici iz grada na Ibru, ali i okolnih gradova, koja je u velikom broju ispunila klub, u dobroj atmosferi, kvalitetnim nastupima i sa velikom količinom pozitivne energije predstavili su se ovdašnji pank bend "Sedativ", koji je posle pauze od dve decenije ponovo koncertno aktivan, sjajna i energična beogradska hardkor ekipa "Bronz" (na slici) i "Riflekšn" iz Gornjeg Milanovca, koji je u potpunosti opravdao epitet jednog od trenutno najperspektivnijih i najboljih hardkor bendova u regionu.

PROČITAJTE JOŠ: FINALE "BUNT ROK FESTIVALA": Rok muzika je sve popularnija


- Odlična svirka, još bolja atmosfera i druženje - kaže gitarista "Sedativa" Đorđe Miljaković, jedan od organizatora festivala. - Svakako - veče za pamćenje. Nekada je kraljevačka pank-kor scena bila jedna od najznačajnijih na ovim prostorima, o čemu govori i knjiga našeg gitariste Vojkana koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana. Tri benda koja su nastupila su se lepo stilski uklopila, ima tu prostora da se saradnja proširi, a svi se nadamo da će festival živeti još mnogo godina.