Tamara Eklston više neće videti ukradeni nakit: Dragulji nestali zauvek?

V. M. P.

18. 12. 2019. u 00:48

Тамара Еклстон више неће видети украдени накит: Драгуљи нестали заувек?

Foto EPA

Pohara se desila u petak uveče, samo nekoliko sati nakon što su njen muž i ona otputovali u Finsku na odmor

BOGATAŠICA i model Tamara Eklston (35) i njen suprug DŽej Ratlend (38) objavili su na društvenim mrežama kodirane poruke o "laganju", nagoveštavajući da znaju ko stoji iza pljačke nakita vrednog 60 miliona evra, iz njihove vile u Londonu. Pohara se desila u petak uveče, samo nekoliko sati nakon što su otputovali u Finsku na odmor. Policija Skotland jarda sada traga za trojicom lopova, strahujući da će nakit "nestati zauvek".

Nekoliko sati nakon pljačke, Tamara je na "Instagramu" podelila citat iz Biblije, iz Jevanđelja po Luki, koji glasi: "Jer ne postoji ništa skriveno, što neće biti otkriveno i ništa prikriveno, što neće biti poznato ili javno izneto". Ratlend je, pak, podelio fotografiju Leonarda Dikaprija koji nazdravlja čašom šampanjca, uz potpis: "Znam da lažete, ali nastavite". Objave su usledile nakon što je Tamarin otac, bivši gazda Formule 1 Berni Eklston (89) izjavio da je kuća njegove starije ćerke bila tipovana.

Stručnjak za luksuzni nakit i restaurator umetničkih dela, Kristofer Marinelo iz "Art rikoveri internešenela" rekao je da su "dragulji gotovo sigurno nestali zauvek":

- Nema šanse da Tamara ikad više vidi svoj ukradeni nakit. Vratili smo ukradena umetnička dela vredna više od 470 miliona evra, ali veoma retko smo pronalazili kradeni nakit, jer se dijamanti skidaju, a zlato topi. Lopovi, ako imaju mozga, učiniće sve što mogu kako bi se zaštitili.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)