Đorđe David prozvao Cecu: Evo šta mu je pevačica odgovorila

Novosti online

06. 12. 2019. u 12:04

Ђорђе Давид прозвао Цецу: Ево шта му је певачица одговорила

Foto: N. Skenderija

Na izjavu Đorđa Davida da je Lepa Brena "srpska majka", a ne Ceca, pevačica je imala jasan komentar

Pored brojnih lepih dešavanja u njenoj porodici, folk zvezda Ceca Ražnatović priprema se i za novogodišnje nastupe i ne skida osmeh s lica, te je nimalo ne dotiču pojedini negativni komentari na njen račun.

Pre nekoliko dana, Đorđe David je u jednom intervjuu izjavio da je Lepa Brena "srpska majka", a ne Ceca, a pevačica na to ima jasan komentar.

- Ostvareni i uspešni ljudi nemaju potrebu ni za koga nešto ružno da kažu - rekla je Ceca ovim povodom.

Folk zvezda u novogodišnjoj noći pevaće u Beogradu, dok će 1. januara nastupiti u Budvi, a posle praznika će iskoristiti priliku da se odmori.

- Preko mi je potrebno. Najbliža destinacija mi je Kipar i kad ne znam gde ću, ja odem tamo jer imam mir, ali volela bih da posetim i toplije krajeve i da se odmorim - navela je Ceca.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Ankica Matijevic

07.12.2019. 16:19

@Mina - E stvarno je dosta tih pevaljki, nazvanih srpskim majkama! A sto se tog Davida tice, bolje je da cuti a ne kao zenturaca da se bavi Srpskim " majcinstvom". Na kraju jos jedno pitanje: ko je taj covek uopste, nikad nisam cula za njega. Jeli bio pobednik na grand zvezdama?

Mirjana

06.12.2019. 14:43

tačno je da samo ne ostvarene ličnosti, imaju komplekse i da su zlobno!!!NE gledaj u tudje dvorište!Čisti svoje!

vladimir

07.12.2019. 20:57

Dama ostaje DAMA, a on (?) .... to i liči na sve "demokrate", koji su srbi toliko - samo zato što žive u Beogradu! A, čekaj - ko je taj david!?