Sanji Marinković preminula baka dok je vodila prvu emisiju: Sada voditeljka priča o bolesti majke

Novosti online

06. 12. 2019. u 09:29

Сањи Маринковић преминула бака док је водила прву емисију: Садa водитељка прича о болести мајке

Instagram

Jednog jutra mama se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, rekla je voditeljka

Iako uvek ima osmeh na licu kada vodi emisiju, Sanji Marinković nije uvek do smeha, ali, kako sama ističe, daje sve od sebe da ostane profesionalac u svom poslu.


U tekućoj godini voditeljku je sačekala vest o pogoršanom zdravstvenom stanju majke, o čemu sada Sanja priča prvi put javno.

- Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro – reklaje Marinkovićeva.


- Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti - izjavila je voditeljka za Story, ističući da joj je susret sa majkom u bolnici izuzetno teško pao.


- To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije