NAJVEĆE balkanske zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić za doček 2020. godine pevaće u Budvi.Zdravko Čolić je zvezda novogodišnjeg dočeka, a Ceca će turiste koji odluče da u Budvi uđu u Novu godinu zabavljati 1. januara.


Opština Budva nije donela jednoglasnu odluku da Ceca peva, ali je većina odlučila da balkanska zvezda nastupi u "kraljici crnogorskog turizma".

Ceca će za doček pevati u jednom beogradskom hotelu ("Majdan").

Uz Cecu će na Jadranu nastupiti i ostali popularni pevači kao što je Haris Džinović, Aco Pejović, Nina Badrić, Neda Ukraden, Severina, Petar Grašo, Ana Kokić i mnogi drugi.


- Provod na Budvanskoj rivijeri trajaće od 28. decembra do 1. januara - kaže Maja Liješević, direktor Turističke organizacije Budva.- Obećavamo najbolji regionalni provod za doček Nove 2020. godine.

Foto: N. SkenderijaFoto: N. Skenderija


Pored veselja na trgu i većina hotela je organizovala doček uz pevače iz Srbije, jer očekuju goste iz naše zemlje. Turisti će tako gosti "Palasa", "Splendida" i "Melije" moći da se vesele uz Acu Pejovića, Severinu, Harisa Džinović, Anu Kokić, Nedu Ukraden, Petra Graša, Ninu Badrić i Lenu Kovačević. Za decu je pripremljen poseban program tokom dana, a Božićna pjaceta će i ove godine raditi na Trgu ispred Starog grada od 25. decembra do 15. januara.

Foto: N. Skenderija