Muzička saradnja: Duetska pesma Sare Milutinović i Tijane Bogićević (VIDEO)

Novosti online/ Dejan ĆIRIĆ

sreda, 04. 12. 2019. u 13:21

Музичка сарадња: Дуетска песма Саре Милутиновић и Тијане Богићевић (ВИДЕО)

Tijana Bogićević i Sara Milutinović/ Foto: Nemanja Novaković / Vidoje Manojlović

Sara Milutinović objavila je duetsku pesmu sa pevačicom Tijanom Bogićević pod nazivom „Širina“

Sara Milutinović, koja potpisuje neke od najvećih hitova na našim prostorima, objavila je duetsku pesmu sa pevačicom Tijanom Bogićević. Ovim projektom Aleksandra Sara Milutinović obeležava dvadeset godina karijere, a Tijana nastavlja fantastičan niz pesama koji je započela objavom albuma „Čudo“.

Tijana Bogićević i Sara Milutinović su značajne pojave naše pop scene, a njihov spoj u pesmi „Širina“ mnogi su okarakterisali kao „novi talas“ domaće muzike. U produkcijski neočekivanom aranžmanu, sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, Tijana i Sara donele su pesmu koja je na prvo slušanje ponela epitet pravog hita.

- Ove godine je jubilej - dvadeset godina moje karijere. Kada smo razgovarale na tu temu, Tijana je predložila da napravimo vokalnu saradnju, s obzirom da duži niz godina nastupamo zajedno. Drago mi je da su svi moji prijatelji sarađivali na ovoj numeri, pre svih Tijana, zatim Darko Dimitrov koji je producirao traku, i naravno Nemanja Novaković i Aleksandar Pejčić koji su napravili sjajan video. Na snimanju spota bilo je sjajno. Kuriozitet je naš gost u spotu, Luis Miguel koji dolazi iz Venecuele - kaže Sara Milutinović za Novosti Online i dodaje: U životu sam odsvirala skoro sve veće koncertne prostore u regionu, ali sada iskreno imam veću tremu. Jedva čekam da pesma doživi premijeru i da pravim neku novu muziku.


Tijana Bogićević, čiji je album „Čudo“ obeležio godinu za nama i sa koga su se izdvojili hitovi „Hajde onda ništa“, „U redu“ i „Bezuslovno“, ne krije zadovoljstvo što je po prvi put ukrstila glas sa Sarom Milutinović, koja je napisala njen prvi hit „Tražim“.


Aleksandra Milutinović, Sara Jo i Tijana Bogićević


- Sara je za mene napisala „Tražim“, pesmu sa kojom sam započela karijeru i čast mi je što smo sada zajedno u ulozi izvođača. U pitanju je odlična melodija i tekst koji mi se odmah dopao, tako da verujem da će se ovaj projekat dopasti mojoj publici – kaže Tijana.


Tijana Bogićević i Sara Milutinović

Pesmu „Širina“ Tijana i Sara predstavile su na promociji u Beogradu, u društvu prijatelja i naših najpoznatijih muzičara i pevača.


Anastasija Ražnatović


Aleksandra Radović
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije