Drama na svadbi veka: Cecinom ocu pozlilo, završio u Urgentnom

Novosti online

03. 12. 2019. u 09:07

Драма на свадби века: Цецином оцу позлило, завршио у Ургентном

Foto arhiva

Slobodanu Veličkoviću, mladoženjinom dedi, je pozlilo tokom veselja, a sutradan je primljen u Urgentni centar i njegovo stanje je bilo izuzetno ozbiljno

SVADBA Veljka i Bogdane Ražnatović je tema medija već nedelju dana.

Ko je pevao, koliko su para zaradili od svadbe... sve ovo intrigira domaću javnost više od sedam dana, i interesovanje za detalje koji se tiču same svečanosti ne jenjavaju. Međutim, otac Svetlane Cece Ražnatović morao je da napusti slavlje zbog zdravstvenih problema.


Slobodanu Veličkoviću, mladoženjinom dedi, je pozlilo tokom veselja, a sutradan je primljen u Urgentni centar i njegovo stanje je bilo izuzetno ozbiljno. Srećom, dobrom intervencijom lekara i pravom terapijom, sve se završilo kako treba.

Doktor iz Urgentnog centra koji je primio Cecinog oca u bolnicu dan nakon svadbe otkrio je kako se Slobodan sada oseća, kao i to da je folk zvezda bila van sebe kada je čula da su stigli u poslednjem trenutku i da je pitanje da li bi preživeo da su došli kasnije.

- Slobodan je jednostavno kolabirao, imao je tešku upalu creva, želuca, pankreasa. Pored svega ovoga, imao je visoku temperaturu. Bio je u užasnom stanju, skoro da se jedva kretao i svaki sat za njega bio je odlučujući da li će biti dobro ili ne. Lekari su se borili svim silama da spreče dalji napredak upale i da mu snize previsoku temperaturu. Odmah su ga priključili na infuziju, davali su mu sve moguće lekove da ga povrate u život - ispričao je doktor i dodao:


PROČITAJTE JOŠ: Veljko se oglasio prvi put posle svadbe: Ispod fotografije sa Bogdanom napisao je ove dve reči (FOTO)


- Ceca je bila uz njega sve vreme, bila je van sebe. Iako su joj svi iz bolnice čestitali zbog sina i snajke, ali i unučeta, ona nije reagovala. Videla je da je njenom ocu jako teško i samo je želela da bude sve kako treba. Svetlana je lekarima ispričala da je njen otac imao bolove, ali da su mislili da je od uzbuđenja i da on nije dao da se obaziru na sve što mu se dešavalo. Tek kada joj je majka Mira sutradan rekla da je Slobodan i dalje loše, ona je shvatila da je stanje alarmantno i naterala ga da ode u bolnicu. Nakon nekoliko dana ispitivanja on je pušten na kućno lečenje. Sada su svi oko njega i trude se da mu ugode.

(Srpski telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije