Milan predao sina Severini, a evo kako će provoditi praznike

NovostiOnline

30. 11. 2019. u 13:34

Sudija Tea Golub u četvrtak je, 28. novembra, donela privremenu meru da dete živi sa ocem, te da on samostalno brine o njegovom zdravlju i obrazovanju

Милан предао сина Северини, а ево како ће проводити празнике

Foto Instagram

Milan Popović (54) predao je danas, u subotu 30. novembra, Severini Kojić (47) sina Aleksandra (7,5), poštujući privremenu odluku suda po kojoj majka ima pravo sa detetom da provodi određeno vreme, piše 24sata.hr.

Konkretno se radi o svakom drugom vikendu, od subote ujutru do nedelje uveče, a tokom nedelje dete može da viđa dva puta po pet sati.

Inače, Aleksandar će katolički Božić i Uskrs provesti sa Severinom, dok će pravoslavne praznike provoditi sa ocem Milanom.

Podsetimo, sudija Tea Golub u četvrtak je, 28. novembra, donela privremenu meru da dete živi sa ocem, te da on samostalno brine o njegovom zdravlju i obrazovanju.

Milan je juče rekao nekoliko rečenica za Dnevnik Nove televizije, a ono što je istakao jeste da će Severina moći i više da viđa dete, ako bude poštovala potrebe sina.

Dete je dosad živelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju deteta se ovde ne radi - rekao je Milan.

- Ukoliko sin bude želeo da bude više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu - poručio je Popović u uključenju.


(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Vekosava

30.11.2019. 18:54

@Boža Zemunac - Poznata majka ....bila je isuviše ohola....nedodirljiva....slava....i veoma pametna pa joj se sve to razbilo o glavu....a Vedrana ste pokušali da urnišete onom izjavom izvučenim iz konteksta koja je u stvari stala na stranu svih majki koje su kao Sebe prošle s i sama je doživela tako nešto... Novinari....aždaje bez skrupula

Владотимор

30.11.2019. 16:36

Мени је отац био алкохоличар а мајка није стизала да нас и види јер је морала радити и ев ме... Мислим да ће мали, најмање, научник бити.

Rile

30.11.2019. 21:49

A gde su u vestima ostali mnogobrojni koji se razvode, odnosno deca kojanprolaze kroz svasta? Ostali su manje vredni da bi se pominjali?

Nenad NS

01.12.2019. 15:20

kikamožda je kod tebe takva situacija da ti otac moze biti ko hoce ali otac je isto kao i majka bar u mom slucaju