Prave vrednosti, a ne glamur: Mađarska ne odustaje od Evrosonga zbog LGBT zajednice

I. Ma.

29. 11. 2019. u 22:01

Праве вредности, а не гламур: Мађарска не одустаје од Евросонга због ЛГБТ заједнице

Holanđanin Dankan Lorens pobedio u maju u Izraelu Foto AP- Photo-S- Scheiner

Iz rukovodstva su objasnili da je odluka o povlačenju iz isključivo profesionalnih razloga

MAĐARSKI javni servis MTVA oštro je demantovao pisanje raznih medija, pa i britanskog "Gardijana", da je razlog njihovog odustajanja od "Pesme Evrovizije" navodna povezanost ove manifestacije sa LGBT zajednicom.

- Želimo da jasno stavimo do znanja da nikada ne razmatramo seksualno opredeljenje učesnika na bilo kom događaju - navodi se u javnom saopštenju MTVA.

PROČITAJTE JOŠ - Dok je princ Čarls zavodio Kamilu, njegova sestra je imala aferu sa Kamilinim prvim suprugom: Šokantni detalji procureli u javnost 

Iz rukovodstva su objasnili da je odluka o povlačenju sa učešća na "Evroviziji" iz isključivo profesionalnih razloga, jer žele da ulažu u negovanje talentovanih mađarskih muzičara i razvoj produkcije bazirane na pravim vrednostima, umesto da budu deo velikog glamura kakav je "Evrosong".

Iako su na naslovnim stranama kao država prozivani da ne žele da učestvuju na ovom muzičkom takmičenju jer im je "suviše gej", posle ovih navoda, izgleda da je Mađarskoj ipak gej - okej.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

* КОМЕНТАР *

29.11.2019. 22:31

Слободно из првог пасоса избаците ону реч "... наводна ..." јер чак и птице на грани знају истину!!! Браво за Мађаре и свака част за још један сигуран корак у заштити свог народа и свог идентитета!!!

Zigula37

29.11.2019. 22:44

Pa naravno da je tako ali ne mogu da kazu i to je u redu nece i ostali bi trebali da se povuku jer je preraslo u freak show a ne muzicko takmicenje.