Petar Ivanović, srpski jutjuber, ostao je bez svog "Jutjub" kanala na kojem ga je pratilo oko 40.000 korisnika ove platforme, a njegovi videi zabeleželi su više od 10 miliona pregleda. Tačnije, njemu je prvo hakovan kanal, a onda je i trajno ugašen, a za sve to krivi pevačicu Lunu Đogani.

Petar je ovo doživeo kao atak na njegovu egzistenciju budući da je zarađivao od svog "Jutjub" kanala.

U svom javnom obraćanju za sve je okrivio porodicu "Kardašijan za siromašne", a mnogi misle da je aludirao na Lunu Đogani i članove njene porodice, budući da sa njom ratuje otkako je izašla iz prve sezone "Zadruge".

- Svi znamo čije je ovo delo, ko je ovo uradio, ko je platio da se ovo uradi ... Dve godine mog truda i rada u moj kanal je otišlo preko noći. Kanal je u potpunosti obrisan kao i svi videi na njemu. Mnogo mi je teško - napisao je Petar, koji je bio primoran da otvori novi nalog na "Jutjubu".

Podsetimo, Petar je sa Đoganijevima zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se Luna navodno uneredila u "Zadruzi 1". Tada su ga Anabela i Luna optužile da je pokušao da im zapali butik, dok je on, s druge strane, ispričao da mu je Lunina majka pretila. Javni rat je posle ovog incidenta nastavljen - Petar nije birao priliku da se o Luni na negativan, podrugljiv način izjašnjava i komentariše je, a prepucavali su se i letos, u emisiji "Zadruga - Narod pita".