Sin Snežane Đurišić ponovo na slobodi: Izašao iz zatvora posle tri meseca

NovostiOnline

21. 11. 2019. u 00:58

Син Снежане Ђуришић поново на слободи: Изашао из затвора после три месеца

Snežana Đurišić

Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima
Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci.


Snežanin sin izašao je iz zatvora u petak, a uhapšen je u avgustu ove godine. Pevačica je tada policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Gvozdenoviću je određen pritvor do 30 dana pod teretom za razbojništvo, pljačke i ugrožavanje bezbednosti, a sudija je donela odluku da tri meseca mora provesti u zatvoru.


Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima. Tvrdio je da se odrekao kuće u njenu korist i da je ostao na ulici. Već je odlužio četiri i po godine zatvorske kazne nakon što je u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka.


Pročitajte i: Pritvoren sin Snežane Đurišić


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije