NOVO, kompilacijsko izdanje Velibora Bore Miljkovića, poznatog kao Toni Montano, "Neću da budem šljam", uz dosta do sada neobjavljenog materijala, izašlo je u izdanju kuće "Take it or leave it records", 20 godina nakon poslednjeg zvaničnog studijskog albuma "Srećan rođendan". U protekle dve decenije, objavljeno je nekoliko njegovih kompilacija, od kojih je poslednja "Istinita ljubavna priča - Jubilej: 25 godina muzičkog rada 1986-2011" iz 2012. godine. Upravo tada Toni je imao svoj zapažen, povratnički nastup na otvaranju desetog "Bir festa" na Ušću.


Nova zbirka hitova donosi, zanimljivo, i neke pesme u nekoliko verzija, pa sad čuvenu "10 godina", sa drugačijim tekstovima, možemo da čujemo i u varijantama gde je prošlo 20, odnosno 30 godina, a on nju, naravno, i dalje voli. Tu su i tri nove pesme, zatim klasici sa prvog albuma - "Svi se sada njišu", "Perač prozora", "Frigidna", eksperimenti s orkestrom Feata Sejdića ("Samo ti Marija Šarapova", "Južnjačka patnja"), čuvene obrade "Do you wanna dance", "Baby I love you"...


Pročitajte i: Bilja Krstić i Bistrik objavili peti spot sa poslednjeg albuma “Svod” (FOTO/VIDEO)Izdanje "Neću da budem šljam" može da se presluša na "Jutjub" kanalu izdavača, i da se kupi na relevantnim digitalnim platformama i u CD formatu. Ostaje da se vidi da li će ovu kompilaciju Tonija Montana ispratiti i obnovljena koncertna aktivnost.