SERIJA koncerata Bajage i "Instruktora" sa horom i simfonijskim orkestrom u beogradskom Centru "Sava", pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića, biće nastavljena i 9. decembra. Posle ekspresno rasprodatog prvog koncerta 5. decembra, a ubrzo i drugog (6. decembar), naš veliki bend, koji na svečani način obeležava 35 godina rada, rasprodao je i treći koncert, zakazan za 8. decembar, pa je sada dodat još jedan termin, sutradan, za novo, četvrto druženje.


Pročitajte i: Bilja Krstić i Bistrik objavili peti spot sa poslednjeg albuma “Svod” (FOTO/VIDEO)


Na svakom od ovih koncerata oko 80 muzičara će doneti potpuno novi doživljaj hitova iz svih faza karijere benda, kao što su "Tamara", "Zažmuri", "Sa druge strane jastuka", "Dobro jutro", "Tišina", "Bilo bi lako"... Bajaga ističe da će svi koncerti, kada je reč o repertoaru, biti isti, sa gudačima i horom, uz mogućnost promene tek poneke numere u delu gde će bend svirati sam.

Ulaznice i za četvrti koncert koštaju od 1.800 do 2.800 dinara. Mogu da se kupe na blagajni Centra "Sava", kao i na svim prodajnim mestima "Tiketsa" i "Gigstiksa". Pokrovitelj koncerata je Grad Beograd.