Jelena Karleuša se oprostila od preminule devojčice: Mirno spavaj Sofija

Novosti online

16. 11. 2019. u 12:22

Јелена Карлеуша се опростила од преминуле девојчице: Мирно спавај Софија

Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Jelena je pre mesec dana rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje
Jelena Karleuša (41) oprostila se od preminule devojčice Sofije Nakić (16), koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva.


Mala Sofija preminula je prethodne noći u grčkoj bolnici, pošto njeno namučeno telo nije izdržalo terapije, iako se ona hrabro borila protiv dečjeg raka.


- Mirno spavaj, Sofija - napisala je Jelena na Instagramu, uz devojčicinu crno belu fotografiju.


Podsetimo, Jelena je pre mesec dana za Telegraf rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje. Nakon toga usledile su lepe vesti - lekari su rekli da Sofija može da dođe u Atinu na terapije, a doneli su odluku i da isto ne naplate.


Sofijin otac se nedavno i javno zahvalio Jeleni na podršci.

PROČITAJTE JOŠ: Bila je nejaka da izdrži terapije, sačekala tatu da dođe da je poljubi još jednom i više se nije budila: U Grčkoj preminula Sofija Nakić


- Bojan, njen otac, hitno je otputovao za Atinu. Sačekala je svog tatu da dođe da je poljubi još jednom i otišla na neko bolje mesto. Nije se budila. Jednostavno je bila nejaka da izdrži terapije, a tumor je pritiskao mozak - ispričala je za naš sajt Maja Kostović, prijateljica Sofijine porodice koja je bila i admin grupe "Sa Sofijom do pobede".


Podsetimo, ovoj devojčici sarkom je dijagnostikovan juna 2018. godine i od tada Sofija nije mogla normalno da jede i stalno je bila u jakim bolovima.


(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije