MEGASTAR Zdravko Čolić zakazao je i četvrti koncert u beogradskoj "Štark areni", 14. decembra, postavši tako prvi izvođač koji će najveću dvoranu na Balkanu puniti četiri noći na aktuelnoj turneji.

Nakon što su ulaznice za koncerte 29. i 30. novembra "planule" u rekordnom roku, razgrabljene su i sve karte za treći nastup 13. decembra, pa je zbog izuzetnog interesovanja beogradske publike zakazan i četvrti koncert.

Pročitajte još - Zdravko Čolić: Drugujem sa "Novostima" 40 godina

Čola već decenijama ruši rekorde u posećenosti svojih koncerata i postavlja standarde, bilo da su u pitanju ti isti nastupi ili pesme i albumi. Karte za njegove koncerte, kao po pravilu, budu rasprodate i po nekoliko nedelja ranije, ne samo u Srbiji i regionu, već i u svetu.

Do sada je samo Dino Merlin 2011. uspeo da tri puta zaredom rasproda koncerte u "Areni". Čola ga je sada prestigao, a ako računamo i po dva rasprodata koncerta koja je održao 2005. (i ujedno koncertno otvorio dvoranu) i 2014, slobodno možemo da kažemo da je sa osam nastupa apsolutni rekorder "Arene". Ulaznice za četvrti koncert u prodaji su od danas, po istim cenama - 1.700 dinara (parter), 2.900 (tribine) i 3.500 dinara (fan pit).