Rod Stjuart obelodanio strast koju je decenijama držao u tajnosti

15. 11. 2019. u 11:30

Род Стјуарт обелоданио страст коју је деценијама држао у тајности

YouTube/Mark 1333

Pevač počeo svoj ambiciozni projekat u tajnosti neposredno posle izgradnje kuće u Los Anđelesu

SLAVNI roker Rod Stjuart obelodanio je svoju strast koju je decenijama držao u tajnosti - izradu maketa železnice. Britanac je, u intervjuu za jedan specijalizovani časopis o železnicama, rekao da u poslednje 23 godine "od nule" gradi izmišljeni američki grad i njegov transportni sistem, čiji su snimci objavljeni u novom broju lista.


PROČITAJTE JOŠ - Ceca završila u Kliničkom centru Srbije: Oglasila se pevačica i otkrila o čemu je reč


- Kada počnem nešto toliko kreativno, dajem svojih 110 odsto - rekao je Stjuart.

Pevač je počeo svoj ambiciozni projekat u tajnosti neposredno posle izgradnje kuće u Los Anđelesu početkom devedesetih. Neboderi, skladišta, brda i pruge, stanice i tuneli - sve to je napravio na svom tavanu, u sobi koju je rezervisao za maketu pravog gradskog pejzaža.

- Ne volim da pozadina bude prazna, ona uništava iluziju - poetičan je Stjuart, koji dodaje da je do sada završio izgradnju više zgrada i ulica nego pruga.Ova njegova strast seže u detinjstvo, u doba porodičnih odmora na južnoj obali Engleske, u primorskom letovalištu Bognor Ridžis. Rod se seća da je video "neverovatni model u izlogu" specijalizovane prodavnice.

Zaljubljenici u modele železnice bili su i Volt Dizni i Frenk Sinatra, a istu strast sa Stjuartom dele njegove kolege Nil Jang, i Rodžer Daltri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije