LEGENDA tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastupiće na drugom "Novembar festu", novosadskom festivalu kobasice i čvaraka, koji se otvara večeras, a trajaće do 17. novembra na Novosadskom sajmu. Uvodne večeri festivala predstaviće se najpre tamburaške bande a nakon toga, od 21.00 uslediće koncert "Garavog sokaka". Čuveni panonski šansonjer održaće koncert u subotu, 16. novembra, drugog festivalskog dana u 21.00, u pratnji najboljih tamburaša na planeti.


PROČITAJTE JOŠ - "Plakao je kao dete na ulicama Novog Sada": Unuka Bate Živojinovića podelila staru sliku i detalj iz prošlosti velikog glumca


- Publika će uživati u nastupima tamburaških orkestara, kao i folklornih društava iz cele Vojvodine, a posebno zanimljiv biće koncert "Meškarki" sa tradicionalnom slovačkom muzikom - kaže Milica Savić, organizatorka. - "Novembar fest" okuplja proizvođače suhomesnatih proizvoda iz celog regiona, a posebna atrakcija biće takmičenje u pravljenju kobasica gde će svoja umeća ukrstiti timovi vojvođanskih sela, novosadskih kvartova, medija, kompanija i sportskih klubova.

Tokom tri festivalska dana, ulaz će biti besplatan od 10.00 do 18.00, posle čega će se naplaćivati po ceni od 200 dinara.

Foto promo


Foto N. Fifić