Svetlana Ceca Ražnatović je konačno otkrila da li će njena buduća snajka Bogdana nositi njeni venčanicu na svadbi koja će se održati 24.novembra. Pevačica kaže da je za događaj godine sve spremno ali da se trudi da svi detalji ostanu u krugu porodice.

Ceca je rekla da ih očekuje dosta proslava ovih dana.

- U nedelju ponovo slavlje, Veljko pravi svoje momačko veče. Turbo je sve ovih dana. U jedan dan će stati i venčanje i velika žurka u Hajatu, tako da ja mislim da će biti jako lep dan. Ispoštovaćemo tradicionalne običaje, kupovina mlade, sve će biti u jednom danu, i crkveno i građansko venčanje. Mislim da će to biti lep dan - kaže Ceca za Pink.rs i otkriva da li će se snajka Bogdana udati u njenoj venčanici, kao i da li će se njen naslednik Veljko svojoj lepšoj polovini zavetovati na večnu ljubav u uniformi svog oca Željka Ražnatovića Arkana.

- Ne mogu ništa da vam kažem i odakle vam to da će Bogdana nositi moju venčanicu? Pišu i da će Veljko nositi uniformu, a to je dezinformacija. Ja nisam dala nikakve izjave, više je tu bilo nagađanja, zato što je to medijski zanimljivo, ali gledam da ostane najveći deo u krugu porodice. Znam da smo medijski eksponirani, ali nešto čuvamo i za sebe - rekla je muzička zvezda.

(Pink.rs)