Anastasija Ražnatović opet promenila adresu.

Ona je nekoliko meseci živela sa dečkom Đorđem Kuljićem u iznajmljenom stanu na Vračaru, a nedavno se vratila u porodični dom.

- Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana, jer se tamo najbolje oseća. Članovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu - navodi izvor blizak pevačici.

Podsećamo, Anastasija je donela odluku ovog proleća da otpočne samostalni život, a njenu odluku podržala je njena majka Ceca Ražnatović.

- Ništa se nije specijalno promenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da deca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sledeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promenilo - ispričala je Anastasija u jednoj emisiji , a tu se nije zaustavila.

- Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene - otkrila je vlasnica hita "Rane" pre nekoliko meseci.