U domaćim medijima se mnogo puta potezala priča o nekretnini od 300.000 dolara koju Marija Šerifović navodno poseduje u Americi, zemlji kojoj se vraća u svakoj mogućoj prilici, ali ona je sada rešila da konačno stavi tačku na sva nagađanja.


Naime, pevačica je otkrila da trenutno ne poseduje stan u Sjedinjenim Američkim Državama, a zatim je ispričala detalje o svom boravku "preko bare".


- Moram da idem u Los Anđeles da obiđem ovaj stan što se piše da sam kupila - poručila je ironično za "Ekskluziv" Marija.

- Ja ne posedujem nekretninu u Americi. Nikada nisam imala problem to da kažem. Kada odem tamo, imam bezbroj prijatelja kod kojih budem - dodala je Šerifovićeva, pa istakla da je zbog brojnih obaveza u šou programu Saše Popovića morala da se oprosti od nekadašnjeg stana u toj državi.PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović napušta "Zvezde Granda": Evo kako je Saša Popović reagovao


- Naravno da sam imala svoju nekretninu od neke 2013. godine, pa sve do dolaska u "Zvezde Granda" - zaključila je priču članica žirija ovog muzičkog talent šou-programa, dodajući da u Los Anđelesu za 300.000 evra nije moguće kupiti stan nego eventualno garažu.

(blic.rs)