SA četiri dana zakašnjenja folker Aca Lukas u četvrtak veče je proslavio 51. rođendan u jednom luksuznom prestoničkom restoranu.

Bez velike pompe, u krugu najbližih prijatelja i sinova Lazara i Andreja, pevač se cele noći veselio uz muziku "Koktel benda", a novinarima je otkrio od koga je dobio najlepšu rođendansku čestitku.

- Od moje dece. Poželeli su mi da živim što duže da im u životu bude lakše - rekao je Lukas kroz osmeh i dodao da mu niko od kolega nije čestitao divan dan.

Takođe, nijedna poznata ličnost, osim Saše Matića, nije se pojavila na proslavi.

- Nikog nisam zvao sa estrade - kratko je objasnio folker.

Vidno raspoložen dočekao je predstavnike sedme sile u foajeu hotela, a zatim nazdravio uz čašicu žestine koju je u zdravlje iskapio na eks. Mada je publika navikla da rođendan slavi koncertom u "Areni", Aca se ovog puta odlučio da to bude u intimnijoj atmosferi.

Lazar Vuksanović - Foto K. Mihajlović

- Na proleće planiram da zapevam Beograđanima - najavljuje pevač, koji će se do tada latiti mikrofona na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, ali u svojstvu raspevanog gosta.

Pročitajte još: Aca Lukas večeras slavi rođendan, evo ko su gosti, a pogledajte i kako je pozdravio novinare (FOTO+VIDEO)

Lukas je potvrdio priče da se snima serija po njegovom životu i otkrio da još nije pronađen glumac koji će dočarati njegov karakter, ali je zato odmah znao ko bi najbolje odigrao lik njegove bivše supruge Sonje.

Saša Matić - Foto ATA Images

- Sofija Loren! - kazao je ko iz topa.

Za kraj, Aca je otkrio da nema devojku i da je zaljubljen do ušiju - u sebe.