Nastavak avantura junaka serije Biser Bojane: Inspektorka Čarna stupa na scenu

S. K.

petak, 08. 11. 2019. u 23:59

Наставак авантура јунака серије Бисер Бојане: Инспекторка Чарна ступа на сцену

Foto Promo

U romantičnoj akcionoj komediji radnja počinje u Beogradu i u Trstu, a završava se na Adi Bojani

POSLE igranog filma i četiri epizode prvog ciklusa, od 9. novembra na RTS 1 u 21.00 stiže nam premijera druge sezone serije "Biser Bojane". U novih osam epizoda sledi nastavak avantura omiljenih junaka - Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i ćerke mu Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnogih atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu.

U romantičnoj akcionoj komediji radnja počinje u Beogradu i u Trstu, a završava se na Adi Bojani gde dolazimo do razrešenja ljubavnih problema mladog Đorđa, lekara i ljubitelja prirode i ptica, i Lole studentkinje, zaljubljene u more i kajt, kao i davno prekinutog odnosa oca i sina. I dok Lola bezuspešno pokušava da zadobije pažnju Đorđa, koji je opsednut idejom da oca Nikolu, bivšeg robijaša "izvede na pravi put", njen otac Rajko (inspektor u Ulcinju), kome je Nikola životna opsesija kao jedini nerešen slučaj u karijeri, saznaje sa kim njegova ćerka provodi vreme.

Nova "runda" serije snimana je od juna do kraja avgusta na ulcinjskoj rivijeri - Adi Bojani, Solani, Velikoj plaži.

- Možete očekivati još žešće zaplete sa mnogo novih likova, kao i intrigantne ljubavne priče, melodramske obrte i dobre krimi-radnje - obećava reditelj Milan Karadžić.

Savremena priča o porodičnim odnosima, odrastanju i sazrevanju, obeležena je i ovog puta tipičnim lokalnim humorom. Pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih obrta, ovaj cilkus imaće i izraženiji krimi-zaplet čiji su ključni pokretači kontroverzni biznismeni.

U razgovoru, za "TV novosti", jedan od glavnih aktera, Milutin Mima Karadžić najavljuje uzbudljiviji i intrigantniji nastavak serije.

Pročitajte još - Snimanje „Bisera Bojane“: Krimić začinjen romansom

- Radnja je zasnovana na realnim životnim situacijama koje su se odigrale poslednjih decenija na balkanskom prostoru. I u nastavku se bavimo zakulisnim radnjama, ali je akcenat na letnjoj ljubavnoj priči između dvoje glavnih junaka. Sve to ćemo začiniti prelepim morskim pejzažima, kao i mladim glumcima koji sjajno tumače svoje likove.

Uspeli smo da snimimo predivne kadrove kakve nismo ni očekivali. "Biser Bojane" na najlepši način promoviše Adu Bojanu i Ulcinj. Kao što smo sa serijom "Budva na pjeni od mora" učinili mnogo pozitivnih stvari za crnogorski turizam, čisteći čak i ulice i pokrivajući svaki klima-uređaj cvećem da bi Budva izgledala još lepše, u Ulcinju smo očistili sve plaže - kaže Mima, dodajući da su im meštani tog grada bili dobri domaćini.

Uz poznate likove, u drugoj sezoni videćemo i nekoliko novih, kao i debitante iz Crne Gore i Srbije. Osveženje je i glumica Sloboda Mićalović, koja kao beskompromisna i savesna inspektorka Čarna unosi nemir među kriminalce, ali i policajce. U glavnoj postavi su još i Vanja Nenadić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković.

VIŠE OD KRIMIĆA

EKIPU serije na snimanju druge sezone posetio je i generalni direktor nacionalnog servisa Dragan Bujošević:

- Svi koji stvaraju serije opredeljuju se za kriminalističke. Hajde da napravimo nešto što je drugačije i što ljudi mogu da gledaju sa više opuštenosti i relaksacije.

RADNO I PARADNO

SLAVEN Došlo, koji igra glavnog junaka - mladog lekara Đorđa, najavljuje da će se složeni odnosi sa ocem Nikolom (Mima) i devojkom Lolom (Vanja Nenadić) u nastavku dodatno zakomplikovati, i dodaje da je atmosfera na snimanju serije bila odlična:

- Uživali smo kao da smo bili na letovanju. Privilegija je snimati na moru, jer posle radnih obaveza možete da odete da se kupate. Crna Gora je svima nama dobro poznata destinacija, kao klinci dolazili smo ovde sa roditeljima. Ada Bojana mi je omiljena, zbog divnih ljudi, plaža i opuštenog pristupa letovanju.