Vil Smit snimao kolonoskopiju, pa mu otkrili mogući tumor: Nisam mislio da će se ovo desiti... (VIDEO)

NovostiOnline/M.K.

petak, 08. 11. 2019. u 12:34

Вил Смит снимао колоноскопију, па му открили могући тумор: Нисам мислио да ће се ово десити... (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Glumac je na "Jutjubu" objavio ceo proces pripreme za kolonoskopiju, te tako dao do znanja drugima koliko je ozbiljan pregled u pitanju
Američki glumac Vil Smit (51) na društvenim mrežama je podelio video sa svoje prve kolonoskopije. Smit se odlučio na nimalo bezbolan pregled,jer mu je doktor Al Stanford preporučio kako bi bilo pametno pregledati creva s obzirom na to da je prešao 50-tu godinu.


- Kažu da ne možeš da dođeš do 50 miliona pratioca na "Instagramu" bez pokazivanja zadnjice. Evo me, radim kolonoskopiju zbog toga - izjavio je glumac koji je pregled obavio s osmehom na licu, a kad su došli rezultati više nije bio toliko oduševljen.


Naime, doktori su mu otkrili polip, maligno tkivo koje se, ukoliko se ne drži pod kontrolom, može razviti u tumor.


PROČITAJTE I: Slavna glumica šokirala javnost: Tata i ja smo se zajedno drogirali


Lekarisu reagovali na vreme iuklonili polip, a Smit je izjavio kako je sve dobro prošlo.Zapravo, glumac je na "Jutjubu"objavio ceoproces pripreme za kolonoskopiju,te tako dao do znanja drugima koliko je ozbiljan pregled u pitanju.


- Živimo u 2019. godini i moramo da pazimo na zdravlje. Postoji određeni sram, ali to morate da učinite.Mislio sam da će biti zabavno snimiti ovaj vlog. Nisam znao da će se pojaviti polip - zaključio je za kraj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

nacekasmo se!Ali dodje i taj dan!

08.11.2019. 17:14

Izvestavali ste nas sa vrhova bradavica.Vodili nas tokovima mlecnog puta.Izvestavali sa "vrhova zadovoljstva".Zalazili smo u "vrtove zadovoljstva".Istrazivali smo "pecine"....Dodje red i na "izduvnu granu",poznatog.Sta poznatog!?SLAVNOG "Holivudskog glumca!Legende!U javnom,ne prenosu!Strimingu je prikladnije!Doduse,ne treba biti previse grub,prema tom "regionu"...Sve su cesci "outinzi",tako da polako ali sigurno,on postaje "mali kalemegdan"..Tako reci..."Parkic zadovoljstva"!Vec je i ozakonjeno!