Još uvek neprikosnovena kraljica popa Madona (61) deli sa svojim Instagram pratiocima skoro svaki trenutak svoje trenutne turneje pod nazivom "Madam X".


Pevačica je sad odlučila da pokaže kako se ona to zabavlja dok traju prirpeme pred koncert, te je objavila snimak na Instagramu koji je oduševio njene mnogobrojne pratioce.


Naime, Madona je ostala dosledna sebi i svom "ludilu", pa je pokazala kako ona to priprema glasne žice za koncert, dok se šminka.


- Zagrevanje glasnih žica - napisala je Madona u opisu videa.

Odevena u crnu čipkanu spavaćicu i pregršt ogrlica, Madona je se jako zabavljala dok je rukama tresla svoje poprsje i slala vruće poljupce u kameru.


Iako je zakoračila u sedmu deceniju života, očigledno je da Madona nema problem sa tim da ispolji svoj seksepil i pokaže milionima.


Pročitajte još: MADONA PREDSTAVILA NOVI ALBUM: Nepredvidiva "Madam Iks" pred publikom


Podsetimo, Madona trenutno drži nastupe širom sveta u sklopu svoje nove "Madam X" turneje. Da je potpuno inovativna i da je dosledna titule "kraljice pop scene", dokaz je i da svoje nastupe održava u intimnijim prostorima, te je tako velike arene i hale zamenila pozorišnim salama.


Izvor: telegraf.rs