Sonja je prevarant, utajila je porez u Australiji: Halid uzvraća bivšoj ljubavnici, ona podigla dve nove tužbe

Novosti Online

06. 11. 2019. u 12:58

Соња је преварант, утајила је порез у Аустралији: Халид узвраћа бившој љубавници, она подигла две нове тужбе

Ilustracija

Pevač rekao da mu je Bašićka namestila aferu
HALID Muslimović, koji se sudi sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić, u najnovijoj izjavi tvrdi da mu je ona namestila aferu, dok je Sonja, s druge strane, podigla dve nove tužbe.

Pevač i njegova bivša partnerka se sude jer ga je ona optužila da ju je fizički napao i povredio, te da joj je ostao dužan novac, a Muslimović ju je sada nazvao "budalom koja ga proganja" i rekao da je manipulatorka koja se u Australiji, gde živi, navodno bavi nezakonitim poslovima.

Bosanski pevač je, kako je preneo Kurir, izrazio sumnju i da Bašićeva sarađuje s nekim u banjalučkom sudu, gde se i vodi proces između njih dvoje.

- Istina je spora, ali dostižna. Ta žena je veliki manipulator, pokušava da me uništi, ali bog je veliki i sve vidi. Sve će morati da mi nadoknadi. Priča kako je ona „bos suda“, ne znam da li je mislila na to da s nekim od njih sarađuje. Nisam je tukao, ali ako me osude za to, dobiću samo kaznicu - rekao je Muslimović u emisiji „Grand koktel“.

On je rekao da je u Australiji angažovao advokata koji će sve da sredi.

- Ja sad ne mogu da putujem tamo, to je privremeno, ali Sonja će biti ta kojoj će zabraniti ulazak u Australiju kad se sve bude razotkrilo. Ona je organizovala moju turneju po Australiji, ali prijavila je samo jedan koncert, jer valjda nije platila porez - tvrdi on.

PROČITAJTE JOŠ - HALID MUSLIMOVIĆ SASLUŠAN U POLICIJI: Istukao devojku i zapretio da će je ”pojesti mrak”

Bašićeva je već reagovala na ovu Halidovu izjavu tako što je podnela dve nove tužbe.

- Smejala sam se nakon te emisije. Kakva budala, totalno je izgubio kompas. Već sam jednom objavila potvrdu da nisam organizovala njegovu turneju, i to piše na Halidovoj radnoj vizi. Tamo nema mog imena. On će meni da zabrani da uđem u Australiju? Pored zatvora, još mu je i lečenje neophodno! Vidimo se na sudu, ali u Bosni, jer on Australiju može samo na slikama da gleda. Nek spremi dubok džep, nema više Sonje da mu plaća sve. Ja sam ta koja je njega ostavila i jedina koja imam dovoljno dokaza protiv njega - poručila je Sonja.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije