POVODOM premijere nove pozorišne predstave "Raj na zemlji", koja će na sceni Akademije 28 u Beogradu premijerno biti izvedena 7. novembra, nakon pretpremijere u Mladenovcu, u prestonici je u sredu održana konferencija za medije. Reditelj Peđa Marković, glumci Stefan Buzurović i Anja Mit i scenarista i kompozitor Saša Milošević Mare govorili su o svom "čedu" opisavši ga kao "smehotresnu komediju koja će pleniti publiku i pozorišne poslenike".

Pročitajte još - "Petrijin venac" najbolja predstava 34. festivala Gavelinih večeri

Saša Milošević Mare naglasio je da je ovo njegov prvi tekst za pozorišni komad i prvi producentski projekat u teatru, kao i da se raduje stvaranju predstave. Poznati kompozitor uveren je da će "Raj na zemlji" biti interesantan komad publici jer je priča iz njegovog faha i odnosi se na estradu. Na Maretov govor nadovezao se Peđa Marković, kome je ovo rediteljski prvenac, rekavši da mu je drago što se pridružio veseloj ekipi autora komada.

Anja Mit i Stefan Buzurović zaduženi su da publici dočaraju priče sa srpske estradne scene. Njih dvoje su ušavši u svoje likove na duhovit način prezentovali radnju i izveli fragmente iz predstave. Mada su neposredno pred druženje sa "sedmom silom" završili probu, glumcima svežine i duhovitosti nije manjkalo.

Anja Mit i Stefan Buzurović