JUNACI Diznijevog kraljevstva okupiće se u razigranoj predstavi "Disney on Ice: Čarolija na ledu", koju ćemo u beogradskoj "Štark areni" gledati od prvog do trećeg novembra, u šest izvođenja.

U "Čaroliji" videćemo Mikija i Mini, Paju Patka i Šilju dok pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama spektakla Disney on Ice. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju na scenu donose princeza Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, junaci "Zaleđenog kraljevstva", dok pevaju poznate pesme "Sad je kraj" i "Na leto". Najmlađim posetiocima predstaviće se i Mala Sirena Arijel, Zlatokosa, Lepotica i Zver...

"Čarolija na ledu" je na repertoaru "Štark arene" u petak (19.00), subotu (11, 15 i 19 časova) i nedelju (u 11 i 17 časova).

Prvih pet čitalaca koji pošalju prijavu na mejl internet@novosti.rs dobiće od „Taramaunta“ na poklon jednu od igračaka inspirisanih predstavom.

Dobitnici su:

1. Bojana Miletić

2. Ilija Tomić

3. Dajana Šarac

4. Anđela Medić

5. Goca Glušica

Obaveštenje o načinu preuzimanja nagrade dobićete na mejl sa koga ste poslali prijavu.