Karte za Čolu planule, zakazan treći koncert

V. M. P.

ponedeljak, 28. 10. 2019. u 09:52

Карте за Чолу плануле, заказан трећи концерт

Foto A. Kerekeš

Zbog izuzetnog interesovanja pop zvezda Zdravko Čolić nastupiće u "Štark Areni" i 13. decembra

POP zvezda Zdravko Čolić rasprodao je sve ulaznice i za drugi beogradski koncert na turneji "Ono malo sreće", pa će zbog izuzetnog interesovanja u "Štark areni" nastupiti i treći put - 13. decembra.

Podsetimo, karte za prvi koncert megastara 29. novembra u najvećoj dvorani na Balkanu, "planule" su za nepune dve nedelje, dok su ulaznice za naredno veče 30. novembra, "otišle" za samo 21 dan! Ulaznice za treću "Arenu" u prodaji su od danas po istim cenama - 1.700 i 1.900 dinara (parter), 2.700 i 2.900 (tribine) i 3.500 dinara (fan-pit).

Vest da je Čola nacionale zakazao i treći koncert u "Štark areni" i ne čudi mnogo, s obzirom na to da karte za njegove nastupe, ne samo u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, već i širom sveta, budu rasprodate pre koncerta. Tako je bilo i na nedavnoj turneji po Americi, kao i preksinoć u Varaždinu, gde je posle 10 godina, održao tročasovni koncert u tamošnjoj sportskoj dvorani "Arena". Ovaj podatak je još više za poštovanje, budući da je Zdravko jedini muzičar čija publika zaista kupi ulaznicu za koncert, a ne dobija je "preko veze" i slično.

- Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu - poručio je Čola. - Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da to ponovimo. Stvarno sam poželeo ove koncerte, srećan sam zbog njih i s nestrpljenjem ih iščekujem.