Premijera filma „Ekipa“: Fudbalska krimi-priča

V. M. P.

23. 10. 2019. u 23:53

Премијера филма „Екипа“: Фудбалска крими-прича

Foto ATA Images

Premijera filma "Ekipa" Marka Sopića istovremeno u Beogradu, Njujorku i Torontu. Priča govori o onome što se dešava u mračnim tunelima srpskog fudbala

KRIMI-KOMEDIJA "Ekipa", debitantski film režisera Marka Sopića o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu - fudbalu, premijerno je prikazan u beogradskom Sava centru, a istovremeno su održane i projekcije u Njujorku i Torontu.

Scenarista i glavni glumac Rade Ćosić igra fudbalera Partizana u usponu, koji bi mogao da bude svetska zvezda, ali rizikuje karijeru i život kako bi spasao devojku koju voli. To nije samo priča o Zvezdi i Partizanu (mada je film sniman na pravom derbiju), već i o onome što se dešava u mračnim tunelima srpskog fudbala, gde se muvaju sumnjivi tipovi, ubeđeni da parama mogu da reše sve.


PROČITAJTE JOŠ: "Ne mislim da starost provedem ovde": Nikola Kojo napušta Srbiju?

Crvenim tepihom, nažalost, nisu prošetali Ljubomir Bandović, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, koji igraju u filmu, ali jesu Ivana Dudić (glavna ženska uloga), Andrija Milošević i reper Ivan Ivanović Đus. Dragan Gagi Jovanović, u društvu supruge Branke Pujić, izbegao je crveni tepih, iako je deo glumačke ekipe. Otkrio nam je da je njihova ćerka Anđela, koja takođe glumi u "Ekipi", bila sprečena da prisustvuje premijeri jer je trenutno u Južnoj Americi.

Priču o fudbalu i ljubavi došli su da odgledaju i Aleksandar Srećković Kubura, Ivan Gavrilović, Vanja Bulić, Dušica Jakovljević, Filip Miletić, ali i nekadašnji asovi Partizana Albert Nađ i Dragan Ćirić, prvotimac crno-belih Miroslav Vulićević, dok je u ime kluba FK Partizan došla portparolka Biljana Obradović.

 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije