Mala Pinkova zvezda Ljuba zapalio Sivac

Z. Rajić

22. 10. 2019. u 07:28

Мала Пинкова звезда Љуба запалио Сивац

Foto Tomi Tamaš

Prvi koncert pobednika "Pinkovih zvezdica"

POBEDNIK "Pinkovih zvezdica" Ljuba Stanković održao je prošle subote prvi solistički koncert u Sivcu, gde ga je publika u Domu kulture, koju su činila uglavnom deca, dočekala ovacijama.

Nestrpljivo očekujući da se sedmogodišnja zvezda pojavi na bini, publika je skandirala: "Javi se, Ljubo" i "Ljubo, mi te volimo".

Stanković je otvorio koncert pesmom Saše Kovačevića "Živim da te volim", a potom su se u njegovom izvođenju, sa neodoljivom spontanom koreografijom, ređali hitovi Adila Maksutovića, Zdravka Čolića, Dina Merlina, Luisa, Dženana Lončarevića, Jelene Tomašević, Kaliopi, Marije Šerifović, Maje Berović... Sala Doma kulture je "eksplodirala" kada je Ljuba zapevao pesmu "Tutorijal", koju je snimio sa Severinom.

- 'Ajmo svi uglas, ruke gore - pozivao je Ljuba u stilu velikih zvezda, što je publika u transu sledila.

Mališani su ustali sa stolica i opkolili binu, tako da je Ljuba pevao šetajući ivicom scene kako bi prihvatio pružene ruke svojih fanova.

Pročitajte još: NEMA GRANICA ZA ČUDO OD DETETA: Otac Ljube Stankovića: Dolaze nam ljudi iz celog sveta i plaču kada zapeva (VIDEO)

Sivac, za koji Ljuba nije ni čuo dok nije dobio poziv da u njemu nastupi, zauvek će biti zapisan u njegovoj biografiji, zahvaljujući odluci Mesne zajednice da uoči 20. oktobra - Dana oslobođenja sela i Dana škole, počasti meštane koncertom najveće "Pinkove zvezdice", za koji je ulaz bio besplatan. Gošća je bila Ljubina rođena sestra Marina, takođe učesnica Pinkovog takmičenja najmlađih pevačkih talenata.

PONUDA IZ ITALIJE

LjUBIN otac Boban potvrdio je da je mladi pevač letos u Italiji dobio ponudu tamošnjih menadžera, koji su pratili "Pinkove zvezdice", da snimi pesmu i spot. Tata je rekao da šansa za Italiju i dalje postoji, ali da sve zavisi od Pinka, budući da je Ljuba pod ugovorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)