On je životinja! Da li žena treba da umre da bi ga zaustavili?: O ispovesti ljubavnice Halida Muslimovića bruje australijski mediji (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

21. 10. 2019. u 17:36

Он је животиња! Да ли жена треба да умре да би га зауставили?: О исповести љубавнице Халида Муслимовића брује аустралијски медији (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Screenshot

Držaljanka BiH koja živi u Australiji, bila je, kako kaže, u trogodišnjoj vezi na daljinu za folkerom, a sve je počelo njenim odlaskom na koncert u Melburnu 2015.

ZGRABIO me je za ruku i hteo da se slika sa mnom, tako je sve počelo. On je čudovište, životinja. Ovo za najuticajniji australijski portal 9news kaže Sonja Bašić o folk pevaču Halidu Muslimoviću optužujući ga da ju je brutalno pretukao i prevario za 400.000 dolara.

"Je l žena treba da umre pre nego što neko zaustavi ovog čoveka? Radim sve što mogu samo da ga zaustavim", takođe je istakla Sonja gostujući u jednoj emisiji.

Držaljanka BiH koja živi u Australiji, bila je, kako kaže, u trogodišnjoj vezi na daljinu za folkerom, a sve je počelo njenim odlaskom na koncert u Melburnu 2015. godine. “Superzvezda”, kako Halida opisuje australijski portal, ju je tada upoznao, a kasnije zaveo.

Ona navodi kako je nakon toga usledila burna i duga romansa koja ju je koštala, prema njenim rečima, stotine hiljada dolara i gotovo dovela do toga da izgubi život.

"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je Sonja.

Iako je slava Halida Muslimovića bila na vrhuncu pre više decenija, pevač i dalje uživa veliko poštovanje mnoštva ženskih fanova.

Bašić tvrdi da je Muslimović svoje glumačke sposobnosti dobro iskoristio tokom njihove trogodišnje veze, dok su putovali Australijom i ostatkom sveta. Ona govori da, kada i ne bi bili zajedno, neprestano bi komunicirali putem SMS poruka.

Osim što je kako Sonja tvrdi, plaćala put do Bosne i nazad, ona mu je, kako se navodi, često finansijski izlazila u susret, te su dug tako i nakupio. Kaže da joj je Muslimović uvek obećavao da ga izmiriti, ali da je vremenom shvatila da je postala žrtva ljubavne prevare.

Kada joj je postalo jasno da od para nema ništa otišla je u BiH da bi se sukobila sa njim.

"Udario me je pesnicom u lice. U toj fazi počela sam gubiti svest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", tvrdi ona.

Bašić kaže da je policija pevača optužila za napad i ugrožavanje života, ali ističe kako će se verovatno izjasniti da nije kriv kada se krajem meseca obrati sudu.

"Treba mi pravda, moram da zaključim ovu životnu epizodu. Ovaj čovek mora da plati za ono što je učinio", kazala je na Sonja.

Suđenje pevaču Halidu Muslimoviću trebalo je da bude održano 26.09. u Osnovnom sudu u Banjaluci, ali je ono odloženo jer se nije pojavila Sonja Bašić, žrtva napada za koji se popularni pevač tereti.

Muslimović je optužen za napad 27. jula proše godine između dva i tri sata ujutro, na relaciji magistralnog puta Banjaluka - Kozarac.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, on je nakon kraće prepirke u svom automobilu pežo 607 udario Bašićevu sa kojom je bio u emotivnoj vezi više puta šakom u lice, grizao i govorio joj pogrdne riječi.

"Je.... te policija, ti ćeš mene prijaviti, ti si mala maca za mene, znaš li ti ko sam ja. Vozaću te u gepeku, mrak će te progutati", vikao je Muslimović na ženu koju je tukao.

Suđenje bi trebalo biti nastavljeno krajem oktobra, kada bi se trebala pojaviti i Sonja Bašić.

(9news.com.au/nezavisne.com)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Deda Radoje

21.10.2019. 19:12

Pa bre žene,dojadiste i narodu i bogu,zašto odmah ne prijavite nasilje,nego posle 20-30 godina. Nismo mi muškarci glupi,znamo zašto to radite.Dok mi muškarci možemo da vodimo ljubav,dobro je,čim onemocamo a nešto zaradimo,tada počinje vaša tirada.

Hh

21.10.2019. 20:22

За физички напад, ако се догодио, наравно да треба да одговара. Али зашто је то у реду да мушкарци издржавају жене, плаћају вечере, улазе у клубове, а за жене је улаз бесплатан, издржавају жене и кад се разведу, а није у реду да жена мушкарцу нешто плаћа? Онда је то превара?

Razum Glasić

21.10.2019. 21:14

Sad ti se razbistrilo, jel?! Što napisa neko, ako te je tukao i ugrozio ti je život, treba da odgovara i da bude kažnjen, al za te pare i provod, ne treba ništa da dobiješ ako nemaš ugovor. Niko te nije terao na to, sama si dala i ispala..dal gluoa il naivna, sad je nebitno. Živi dalje svoj život i batali njega, on će svoju karmu dočekati. Dakle, pamet u glavu za ostatak života..brzo prolazi, veruj mi.

Razum Glasić

21.10.2019. 21:14

Sad ti se razbistrilo, jel?! Što napisa neko, ako te je tukao i ugrozio ti je život, treba da odgovara i da bude kažnjen, al za te pare i provod, ne treba ništa da dobiješ ako nemaš ugovor. Niko te nije terao na to, sama si dala i ispala..dal gluoa il naivna, sad je nebitno. Živi dalje svoj život i batali njega, on će svoju karmu dočekati. Dakle, pamet u glavu za ostatak života..brzo prolazi, veruj mi.

Шатор

21.10.2019. 22:25

Халиде, баш си крме :) а и ова, ђе нађе овог, мајке јој...