RTS ukida emisiju Olivere Kovačević: Pozvali smo voditeljku i otkrili čime će se sada baviti

M. J. M.

petak, 18. 10. 2019. u 21:41

РТС укида емисију Оливере Ковачевић: Позвали смо водитељку и открили чиме ће се сада бавити

AUTORKA Olivera Kovačević Foto RTS

Tok-šou emisije “Da, možda, ne” nema u jesenjoj šemi programskoj šemi RTS-a

TRAGOM informacije koja je uzburkala javnost o prestanku emitovanja emisije "Da, možda, ne" na Javnom medijskom servisu, pozvali smo telefonom autorku Oliveru Kovačević.

- Od ove sezone više ne radim emisiju - kratko je prokomentarisala Kovačevićeva za "Novosti".


PROČITAJTE JOŠ - Kejt i Vilijam doživeli dramu u avionu: Letelica upala u jaku oluju, princ bio za upravljačem (VIDEO)


U pi-ar službi Radio-televizije Srbije bili su nešto rečitiji. Kako kažu, Kovačevićeva je izabrala da se posveti uredničkom poslu u Zabavnom programu.

- Olivera Kovačević je u avgustu reizabrana na mesto glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa Radio-televizije Srbije. Ovaj program čine Sportska redakcija, Redakcija filmskog i stranog serijskog programa, Zabavna redakcija i Muzička redakcija, što čini veliki segment naše kuće. Kovačevićevoj je prethodno ponuđeno da izabere da li će nastaviti rad na autorskoj emisiji "Da, možda, ne" ili će se isključivo posvetiti poslu glavnog i odgovornog urednika Zabavnog programa. Olivera Kovačević je izabrala da se potpuno posveti uredničkom poslu u Zabavnom programu - kaže se u saopštenju Javnog medijskog servisa.

Inače, "Da, možda, ne" je tok-šou u kom se godinama razgovaralo o aktuelnim političkim i društvenim temama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mira

19.10.2019. 10:52

nije šteta više je ona govorila i nametala svoje stavove od gostiju to je postao manir svih od jutarnjeg programa a natočito rade u hronici koja neda da se čuje druga strana sama sa sobom vodi intervju gosti bi trebali da napuste studijo

atomski mrav

19.10.2019. 10:56

Elegantno je izbegla ono što je jasno pročitala da nas čeka na medijsko-političkoj sceni.Unipolarne političke emisije srozavaju autora a ona nije glupa žena.