Razumite, ne mogu da vas pustim, Nino je umro: Dirljiva objava Sandre Rešić na godišnjicu očeve smrti

NovostiOnline

18. 10. 2019. u 12:41

Разумите, не могу да вас пустим, Нино је умро: Дирљива објава Сандре Решић на годишњицу очеве смрти

Foto: Privatna arhiva/Instagram

Na današnji dan pre 12 godina preminuo je legendarni pevač Amir Nino Rešić

Na današnji dan pre 12 godina preminuo je legendarni pevač Amir Nino Rešić.


Njegova ćerka Sandra (31) se na dirljiv način prisetila svog pokojnog oca i dana kada su joj u bolnici saopštili da on više nije živ. Pevačica je kako je navela u opisu prvi put podelila njihovu zajedničku fotografiju, jer se plašila negativnih i ružnih komentara.


- Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku "Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je". I sada, posle 12 godina, ne znam gde sam otišla nakon. Rekli su mi: "Idi kući". Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima - počela je Sandra.


- Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo Prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja.... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore - nikad emotivnije napisala je Ninova ćerka.


Podsetimo, Nino je na današnji dan preminuo, u 43. godini usled perforacije pankreasa, uzrokovana dugogodišnjem prekomernom konzumiranju alkohola.


PROČITAJTE I: Aleksandra Prijović otvoreno: Veza sa Filipom nikad nije bila toliko teška da ne možemo da izdržimo pritisak


- Nino nije hteo da ide kod doktora iako je imao jake bolove i česte napade. Oko 22h mu je već bilo jako loše i ja sam rekao "Nino, idemo kod doktora i neću više da te slušam, ovog momenta ideš sa nama da te pregledaju". Nino je jedva hodao, uz našu pomoć je došao do auta i tada smo ga odvezli u bolnicu u Bjeljinu, tamo su nam rekli da ga odmah odvezemo do hirurgije.


- On više nije mogao da hoda te smo stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odjeljenje. Tamo nas je sačekao doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da nije pio zadnjih sedam dana ništa. Odvezli su ga u salu a mi smo ostali da čekamo, prošlo je i ponoć ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo "Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju ali nije reagovao", i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto - prisetio se Nermin Ademović, koji je inače bio Ninov menadžer i veliki prijatelj.


Nino je ostavio dubok i neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i prostorima bivše Jugoslavije. Iza njega ostali su hitovi kao što su: "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise", "Divlja devojko"...


(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Р.Српска

18.10.2019. 14:52

какав певач је то био још дан данас свима боемим-а у Бијељини срце је пуно када чују његове песме!