Palma i Žan Klod Van Dam u klinču (VIDEO+FOTO)

V. N.

petak, 18. 10. 2019. u 10:11

Палма и Жан Клод Ван Дам у клинчу (ВИДЕО+ФОТО)
Predsednik Jedinstvene Srbije glumcu poklonio bokserske rukavice, trenerku kik boks kluba "Palmini tigrovi"

SINOĆ u Beču Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina sastao se sa Žan Klod Van Damom, velikom holivudskom zvezdom, koji je uz Silvestera Satalonea i Arnolda Švarcenegera verovatno najveća svetska zvezda akcionog filma.

Pročitajte još: Ruski ambasador na obeležavanju Dana oslobođenja Jagodine: Palma i Harčenko pored voštane figure Putina (FOTO)

U dugom i prijateljskom razgovoru, predsednik Marković i Žan Klod Van Dam su se dotakli mnogih tema, od politike preko filma do sporta. Dogovorili su se da poznati holivudski glumac poseti Srbiju i Jagodinu u martu mesecu. Dragan Marković Palma rekao je da će posetu Žan Klod Van Dama Jagodini iskoristiti da se uradi voštana figura legende holivudskog akcionog filma i postaviti je u muzeju voštanih figura u Jagodini.

Pošto su u opuštenom razgovoru dočekali ponoć, Dragan Marković Palma je Van Damu čestitao rođendan i poklonio bokserske rukavice, trenerku kik boks kluba "Palmini tigrovi" i plaketu sa grbom grada Jagodine.

Naravno Palma i Van Dam ne bi bili to što jesu da tom prilikom nisu demonstrirali borilačke veštine.

Komentari (2)