Tajne zelenog solitera otkrivene na promociji u Beogradu

Dejan Ćirić

17. 10. 2019. u 11:35

Mnoge poznate ličnosti, sa svojim mališanima. došli da podrže objavljivanje interaktivne knjige

Тајне зеленог солитера откривене на промоцији у Београду

Foto Promo

U jednom prestoničkom restoranu održana je promocija knjige za decu „Tajne zelenog solitera“, autorke Sanje Matijašević, u izdanju IK „Dedić“.


Uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti među kojima su bili Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Sanja Marinković, Jana Milić, koji su, sa svojim mališanima, došli da podrže objavljivanje ove interaktivne, zabavne, poučne i emotivne knjige, koja, pre svega, decu uči da neguju i čuvaju prirodu, veseloj i raspevanoj atmosferi doprineli su i mališani iz hora muzičke radionice Mari Mari i šarmantni voditelj Danilo Mašojević.


Uz mnogo muzike, slatkiša i druženja uz knjigu, vedri dečji osmesi učinili su ovu promociju jedinstvenom i razigranom, što je autorku uverilo da su njene „Tajne zelenog solitera“ na najlepši mogući način otkrivene od strane onih kojima su i namenjene.


- Radost u očima mališana, dok su večeras prelistavali knjigu, i po prvi put se upoznavali sa njenim glavnim junacima, uverava me da će ova priča o prijateljstvu, ljubavi, očuvanju prirode i sticanju znanja kroz igru, doprineti da deca na pravi način izgrade odnos prema svetu koji nas okružuje, što i jeste bila moja ideja kada sam započela pisanje. Uživam u ovoj predivnoj večeri, u druženju sa mališanima, dragim prijateljima i poslovnim saradnicima, čija je podrška neprocenjiva, i jedva čekam potpisivanje knjige na Sajmu, u sredu, 23. oktobra, od 17 do 19 časova, na štandu IK „Dedić“-prenosi nam svoje utiske Sanja Matijašević.- Ovo je prvo dečje izdanje u okviru moje izdavačke kuće i veoma sam ponosna što Sanja Matijašević, kao ozbiljan i autentičan pisac za decu, čije su knjige prevedne u inostranstvu, ove godine postaje deo mog autorskog tima. Radujem se predstojećem Sajmu knjiga na kome će „Tajne zelenog solitera“, pored mojih i knjiga drugih autora koje sam objavila, sigurno doprineti da naš štand bude jedan od najlepših, najposećenijih i najzabavnijih - kaže Vesna Dedić za Novosti Online.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije