Ava Karabatić za legalizaciju prostitucije: Neke velike pevačice, glumice su devojke za pratnju

15. 10. 2019. u 12:02

Ава Карабатић за легализацију проституције: Неке велике певачице, глумице су девојке за пратњу

Foto Instagrm/ava_karabatic_official

Bivša starleta, sada pevačica voditeljka i spisateljica govori o planovima u trci za predsednicu Hrvatske

BIVŠA starleta, a sada pevačica, voditeljka i spisateljica Ava Karabatić (31), najavila je na "Instagramu", uz fotografiju u toplesu, svoju kandidaturu za predsednicu Hrvatske. Obrazložila je to rečima da više ne može da gleda kako se u njenoj državi događaju loše stvari - da mladi odlaze, a natalitet pada.

Kampanju je počela bilbordima sa kojih poručuje: "Sve ću vas zadovoljiti." Ava za sebe tvrdi da je profesorka italijanskog i latinskog jezika i rimske književnosti, napisala je autobiografiju i naučnofantastični roman, glumila je u filmu, a ostvarila se i kao slikarka. Na pitanje koji je glavni motiv njene kandidature, Karabatićeva, koja živi i radi u Beogradu, za hrvatski "Jutarnji list" kaže:

- Iskreno, mislim da ni po čemu nisam gora od Kolinde. Ne podnosim lažni moral, dobro poznajem ljudsku psihologiju i po tome sam idealan kandidat. Velika sam pretnja ostalim kandidatima, s obzirom na moj glas, stas i sve ostalo čime vladam, inteligenciju i elokventnost.

Ambicioznoj Avi više ne smeta što se uz njeno ime vezuje etiketa starleta. Kaže da je i predsednica Kolinda jedna vrsta starlete, jer ulazi u svlačionice, ljubi fudbalere, peva gde stigne, a nije pevačica. Ne očekuje da će njeni birači biti uglavnom muškarci, a ukoliko postane predsednica Hrvatske, obećala je svim domaćicama kvalitetne plastične operacije po povoljnim cenama, što bi, kako naglašava, smanjilo broj razvoda kod naših komšija.


PROČITAJTE JOŠ - Nikoli Kaliniću bih postavio hiljadu pitanja: Milan Kalinić obrisao fotografiju sa košarkašem Fenera posle bure u javnosti- Okosnice mog programa su zabrana abortusa nakon šeste nedelje trudnoće, uvođenje seksualnog i građanskog vaspitanja u škole, rešavanja problema slobodnog kretanja ljudi, zaštita životinja i strože kazne za nasilje nad njima, efikasno pravosuđe dostupno svakome, legalizacija marihuane i prostitucije - kazuje Ava. - Legalizovanje prostitucije doprinelo bi manjem broju razvoda. Ovako su sve velike pevačice, glumice, plesačice, kolumnistkinje, a u stvarnosti su neke od njih devojke za pratnju. Treba to legalizovati. Nije to nikakva sramota. Ne osuđujem, samo mi je mučno kad čujem i čitam kako su nešto što nisu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Јово

15.10.2019. 15:10

Боље изгледа од Чоколинде. Прави мушкарци ће јој дати свој глас, али таквих је мало код комшија, а пошто није ништа рекла против Срба и Србије, нема никакве шансе.

biće tu, dok kažeš metro

16.10.2019. 09:08

Zašto me nije začudilo da starleta, a sada pevačica, voditeljka i spisateljica živi i radi u Beogradu? Pa, zbog njenih naučnih dostignuća: profesorka italijanskog i latinskog jezika i rimske? književnosti, napisala autobiografiju? i naučno-fantastični roman, glumila u filmu, a ostvarila se i kao slikarka. Zašto i hrvati ne bi uživali u blagodeti političara ovakvog kalibra, baš poput nas ?