Tužio pa ne dolazi na suđenja: Održano ročište bez Miroslava Ilića

ponedeljak, 14. 10. 2019. u 22:24

Тужио па не долази на суђења: Одржано рочиште без Мирослава Илића

Foto ATA Images

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano ročište između pevača i Mirjane Antonović

POVODOM tužbe Miroslava Ilića koji Mirjanu Antonović tereti za proganjanje, suđenje pevača narodne muzike i njegove bivše ljubavi održano je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tužena se pojavila pred sudom u pratnji advokata i vidno raspoložena mahnula okupljenim novinarima. Po izlasku iz suda Mirjana je izjavila da je dobijala pretnje od pevača i njegove supruge Gordane.

- Kada sam bila trudna Gordana me je zvala i pretila mi je da će ubiti i mene i dete. Zato sam otišla iz Srbije - rekla je Antonovićeva, prenose mediji.

Ilić je u junu pred sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu kazao da mu Mirjana sa kojom ima vanbračnog sina Devina "diše za vratom" čak i na 5.000 kilometara udaljenosti budući da majka i sin žive u Americi. Mirjanin advokat potvrdio je da je u jednom periodu njegova klijentkinja intenzivno slala SMS poruke pevaču naglasivši da u njima nije bilo nikakvih pretnji, ali da je Ilić zbog svega bio uznemiren. Tada se i Antonovićeva oglasila na "Fejsbuku" porukom:

- Da li si se, Miroslave, zapitao kako ti se sin oseća zbog tvog očajnog ponašanja? Da li si Devinu ikada obrisao suzu kada je zaplakao? Sram da te bude! Tužiš njegovu majku i nazivaš je psihopatom. Onu koja je godinama ćutala i odgajala tvog sina - napisala je tada, između ostalog, Mirjana.


Foto P. Milošević


PROČITAJTE JOŠ - Kompozitor divljao po gradu pa završio u Urgentnom: Saša Milošević pesničio staklo i razbio glavu


Antonovićeva godinama pokušava da dokaže da je Ilić otac njenog deteta, a pevač je svojevremeno odbio da uradi DNK analize.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Rocky

15.10.2019. 02:03

Nikad mi se nije sviđao ovaj čovek. Nisam znala zašto, ali sad mi je jasno: jer je sebičan i jednostavno nije dobar, pa makar bio poznat i kod Sv. Petra.