Eksplozivne „Babe“ za noć bez sna (FOTO)

M. Ćunković

11. 10. 2019. u 23:42

Sjajan koncert beogradskog benda u petak uveče u „Kombank Dvorani“

Експлозивне „Бабе“ за ноћ без сна (ФОТО)

Foto: A. Stanković

GRUPA „Babe“, predvođena neuništivim Žikom Milenkovićem, održala je u petak koncert u beogradskoj „Kombank dvorani“ predstavivši obožavaocima kroz čak 34 pesme veći deo svog diskografskog opusa, i tako im priredivši rokenrol poslasticu koja je potrajala skoro dva i po sata.

Nekadašnji „Dom sindikata“, Milenkoviću emotivno drag zbog legendarnih koncerata s Bajagom i „Instruktorima“, nije bio pun, ali to nije predstavljalo ni najmanju prepreku Žiki, Ilketu, Škopiju, Trutu i mladim snagama, Luni i Stefanu da od početne, poletne „Daj mu ga Lola“ iz novije faze rada, i to u latino aranžnmanu, izazovu euforiju i talase aplauza.

Pročitajte još - Žika Milenković: Kresoja mnogo učinio za "Babe"

Teško da je iko izašao iz „Kombank dvorane“ nezadovoljan jer se nije sviralo „ovo“ ili „ono“, kako to često biva. Najveću euforiju, očekivano, izazvali su opštepoznati hitovi „Ko me tero“, „Noć bez sna“ koji su se horski pevali, kao i „Dizel“, „Da te vidim golu“,“Loša navika“, „Slanina“, „Piksla od kristala“, „Parodija života“, „Mirko i Marina“ na samom kraju, ali su svoje dobili i oni koji „u prste“ poznaju repertoar benda, odnosno – „Ludu ženu“, „Mesnicu“, „Vreme je novac“, „U sukobu dva pola“, „Slike sna i jave“... Mnoge su „žuljale“ stolice pa su se sjatili su se ispred bine i, neumorno đuskajući, odlično se proveli.

Novosadski ljubitelji uživaće u subotu uveče uz „Babe“ u „Studiju M“, a bend je u petak uveče razgalio publiku još pre izlaska na binu. Sa razglasa su se čule nove pesme grupe, što jasno navodi da bi novi album mogao konačno da bude objavljen uskoro.

Fotografije: A. Stanković

U jednoj od njih „Imao sam druga“, grupi su se na sceni pridružili i gudači koji su izmamili posebne ovacije.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije