NEKADA dobri prijatelji i bliski saradnici Ljuba Aličić i Darko Lazić sada su na "ratnoj nozi". Sve je počelo onog dana kada je Lazić proslavljao rođenje sina i poželeo da mu njegov idol, koji je bio gost na slavlju, otpeva nešto "za dušu". Aličić je odbio da stane za mikrofon, što je domaćina veoma naljutilo. Uvređeni je otvorio dušu i ispričao šta posle svega misli o starijem kolegi.

- Uvek sam rado pevao njegove pesme i on je za mene velika pevačina, legenda. Međutim, takvo ponašanje ne ide uz njegove godine, karijeru i ime. Ne znam zbog čega je sada toliko sujetan - izjavio je Lazić za "Srpski telegraf".


PROČITAJTE JOŠ:
Gledao ženu kako prolazi kroz pakao: Čuveni pevač posle porodične drame ćerkici dao neobično ime

Darko kaže da ne razume zašto Aličić nije srećan zbog toga što ima pravog naslednika na muzičkoj sceni. Vlasnik hita "Ciganin sam, al' najlepši" zamerio je mladom Laziću to što se odao porocima i poručio:

- Ostao sam pri tome da od njega ništa neće biti ako nastavi po starom. Mora da se okane pića i da ne govorim šta sve ne. Ja ću da se ponašam onako kako mislim da treba, imam svoj autoritet i ne gazim ga ni zbog koga - jasan je Ljuba.


Ljuba Aličić / Foto ATA Images