NA izboru za mis Srbije za 2019. godinu, koji je održan sinoć u beogradskoj "Kombank dvorani", laskavu titulu najlepše devojke u našoj zemlji ponela je Andrijana Savić (19). Za prvu pratilju odabrana je Ivana Bogdanović, a za drugu Katarina Mitić.

Lepa Andrijana iz Gornjeg Milanovca, koja je pohađala Srednju medicinsku školu "Nadežda Petrović" u Zemunu, predstavljaće Srbiju na međunarodnom takmičenju za najlepšu ženu sveta, a krunu i lentu predala joj je prošlogodišnja misica Sanja Lovčević. Publici se predstavila 21 devojka, a predsednica žirija Vesna da Vinča proglasila je ovogodišnju pobednicu. Za "mis šarma" izabrana je Željana Stojanović, titulu "mis fotogeničnosti" ponela je Jovana Lišanin, koja je ujedno proglašena za "lice Pinka", dok je Ankici Živković pripala titula "mis gledalaca 'Zadruge'".

Iako su sve oči bile uprte u lepoticu Andrijanu, šou je nakratko ukrala glumica Lidija Vukićević (57), koja se na svečanosti pojavila u čipkanoj providnoj haljini. Od pojasa nadole videlo se i ono što, prema mišljenjima mnogih, ne bi trebalo.